Întrebări frecvente

CARE ESTE PROGRAMUL GRĂDINIȚEI?

În situația actuală, programul copiilor în grădiniță este de la 07.30 la 17.30. Fiecare grupă are un interval de sosire și un interval de plecare la /de la grădiniță.

COPIII POT SĂ FIE PRELUAȚI LA AMIAZĂ DE LA GRĂDINIȚĂ?

În intervalul 13.00-13.15 copiii pot să fie preluați de la grădiniță. Este necesar să fie anunțate educatoarele, cel mai târziu în dimineața zilei respective.

CÂȚI COPII SUNT ÎNSCRIȘI ÎNTR-O GRUPĂ?

Într-o grupă sunt între 25-30 de preșcolari.

CARE ESTE TAXA DE ALIMENTE PENTRU MENIUL ZILNIC AL COPIILOR?

Începând din 01.11.2020 taxa este de 11 lei/zi.

CUM SE POATE ACHITA TAXA DE ALIMENTE?

Taxa se achită doar online. Contul va fi comunicat părinților odată cu încheierea contractului educațional.

CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ UN COPIL LIPSEȘTE MAI MULTE ZILE DE LA GRĂDINIȚĂ?

Dacă se anunță educatoarele înainte de a lipsi (motive personale), copilul se poate întoarce fără probleme. Dacă lipsește fiind bolnav, se poate întoarce cu avizul de intrare în colectivitate, eliberat de medicul de familie.

GRĂDINIȚA ESTE DESCHISĂ ÎN TIMPUL VACANȚELOR?

În condiții normale, grădinița este deschisă în toate vacanțele, cu excepția perioadei Crăciun-Anul Nou și luna august. În această perioadă, când regulile de distanțare sunt foarte stricte, pentru prevenirea îmbolnăvirii cu virusul SARS-Cov-2, grădinița este închisă în toate vacanțele, cel puțin până la vacanța de vară sau până se vor relaxa restricțiile impuse de pandemie.

PREȘCOLARUL POATE FI PRELUAT DE LA GRĂDINIȚĂ DE O ALTĂ PERSOANĂ, ÎN AFARA PĂRINȚILOR/TUTORILOR LEGALI?

Da, este posibil. În acest caz, părintele/tutorele legal va da o declarație și va prezenta buletinul/cartea de identitate a persoanei împuternicite să preia copilul de la grădiniță.